Taşocağı İstemiyoruz!!

Taşocağı İstemiyoruz!!

Fethiye – Çameli yolu üzerinde bulunan İncirköy mahallesi Beldibi mevkiinde açılması planlanan taş ocağı protestosuna yüzlerce vatandaş katıldı.

GÜNCEL - 2019-03-18 18:28:06 Bu içerik 66762 kez okundu.

Protestoya vatandaşların yanı sıra siyasi partiler de destek verdi. Başta Yeşilüzümlü ve İncirli mahalleleli vatandaşlar olmak üzere, taş ocağını protesto için gelen ve ellerinde taşıdıkları dövizlerle tepkilerini gösteren eylemciler “daha önce de bu tür girişimleri engellediklerini, yine aynı bölgeye taş ocağı açılması için ısrarcı olunmasına anlam veremediklerini” kaydettiler.

Herhangi bir olayın yaşanmadığı, halk oyunlarının oynandığı, moto-kros gösterilerinin sohbet numara yapıldığı, Yeşilüzümlü Jandarma Karakolu’nun güvenlik önlemleri aldığı barışçıl protesto eylemi öncesinde ve sonrasında vatandaşlar şarkılar söyleyip piknik yaptılar.

DİĞER HABERLER